Koning Carl Gustav – 40 jaar op de troon: Evenementen van 13 tot en met 15 september 2013

Koning Carl Gustav - 40 jaar Koning van ZwedenZ.M. Koning Carl Gustav van Zweden vierde zijn 40ste jubileum als Koning van Zweden op 15 september 2013. Koning Carl Gustav werd de Koning van Zweden na de dood van zijn grootvader, Z.M. Koning Gustaf Adolf van Zweden.

Om het jubileum te vieren hebben er meerdere evenementen plaatsgevonden van 13 tot en met 15 september 2013. Ook vindt er vandaag, 19 september 2013, een receptie plaats.

13 september 2013:
Prinses Christina, mevr. Magnuson, opende de tentoonstelling “40 jaar op de troon, 40 jaar ten dienste van Zweden”. HH.MM. Koning Carl Gustav en Koningin Silvia, HH.KK.HH. Kroonprinses Victoria en Prins Daniel, Z.K.H. Prins Carl Philip en H.K.H. Prinses Madeleine waren ook aanwezig bij de opening. Klik HIER om foto’s te bekijken op de officiële website van de Zweedse Koninklijke familie.

14 September 2013:
HH.MM. Koning Carl Gustav en Koningin Silvia, HH.KK.HH. Kroonprinses Victoria en Prins Daniel, Z.K.H. Prins Carl Philip en H.K.H. Prinses Madeleine en Christopher O’Neill woonde een diner bij in het Nordiska Museet in Stockholm. Het diner werd gehouden door de overheid.
Klik HIER om foto’s te bekijken op de officiële website van de Zweedse Koninklijke familie.
Klik HIER om foto’s van PPE te bekijken.

HH.MM. Koning Carl Gustav en Koningin Silvia, HH.KK.HH. Kroonprinses Victoria en Prins Daniel, Z.K.H. Prins Carl Philip en H.K.H. Prinses Madeleine en Christopher O’Neill woonde een jubileumconcert bij in de Stockholm Concert Hal.
Klik HIER om foto’s te bekijken op de officiële website van de Zweedse Koninklijke familie.
Klik HIER om foto’s van PPE te bekijken.

15 september 2013:
Onder meer HH.MM. Koning Carl Gustav en Koningin Silvia, HH.KK.HH. Kroonprinses Victoria en Prins Daniel, Z.K.H. Prins Carl Philip en H.K.H. Prinses Madeleine en Christopher O’Neill , HH.MM. Koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen, H.M. Koningin Margrethe en Z.K.H. Prins-gemaal Henrik van Denemarken, Prinses Kristine Bernadotte, Gravin Gunilla Bernadotte af Wisborg, Gravin Wachtmeister af Johannishus, Gravin Marianne Bernadotte af Wisborg, Gravin Madeleine Bernadotte af Wisborg, woonde een Te Deum dankdienst bij in de Koninklijke Kapel van het Koninklijk Paleis van Stockholm.
Klik HIER om foto’s te bekijken op de officiële website van de Zweedse Koninklijke familie.
Klik HIER om foto’s van PPE te bekijken.

Stockholm nodigde de inwoners van Stockholm en bezoekers uit voor “Dansen bij het Paleis”. Het dansen werd bijgewoond door onder meer HH.MM. Koning Carl Gustav en Koningin Silvia, HH.KK.HH. Kroonprinses Victoria en Prins Daniel met H.K.H. Prinses Estelle, Z.K.H. Prins Carl Philip en H.K.H. Prinses Madeleine en Christopher O’Neill.
Klik HIER om foto’s te bekijken op de officiële website van de Zweedse Koninklijke familie.
Klik HIER om foto’s van PPE te bekijken.

Dit bericht werd geplaatst in Koning Carl Gustaf - 40 jaar op de Zweedse troon, Zweden en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Koning Carl Gustav – 40 jaar op de troon: Evenementen van 13 tot en met 15 september 2013

 1. Jacobien zegt:

  Mooie log heb je gemaakt, heel informatief!! Er is wel super veel gebeurd, hoor!!

 2. Anja zegt:

  Wanneer werk je je site weer eens bij. En als je ziek bent of iets anders, laat het ons dan even weten, als je druk bent met studie of zo. Dat begrijpen wij heus wel.

  • Anja zegt:

   Als je in de gelegenheid bent, om even te vermelden wat er aan de hand is, dan erg graag. Je hebt een mooie site, maar wordt de laatste tijd niet meer bijgewerkt. Is de reden je studie, meld dit dan even, dan weten we wat er aan de hand is en dan hebben we hier begrip voor. Maar nu weten we niets en dat is jammer. Ook al zijn het prive omstandigheden en dan hoed je verder niet te vertellen wat die zijn, maar meldt het a.u.b. even.

   Ruim een maand geleden vroeg ik je hier ook al naar. We en zeker ik begrijp het wel als je druk bent met iets anders, maar meldt het even.
   Groetjes en alvast fijne Feestdagen
   Een trouwe Royaltyfan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.