Abdicatie Koningin Beatrix der Nederlanden: Menu afscheidsdiner

Het volgende menu werd geserveerd tijdens het diner in het Rijksmuseum gisteren.

Kreeft met een quenelle van Baeri Caviar.
Crème fraîche limoen saus

Ossenstaartsoep

Gebraden filet van hert ontmoette paddestoelen
Saus van rozemarijn en tijm

Witte asperges met bonen
Aardappelmousseline met fijne kruiden

Lambada aardbeien mete limoncello en room
Aardbeien meringue
Aardbeien coulis

Mokka

Dit bericht werd geplaatst in Abdicatie Koningin Beatrix der Nederlanden en inhuldiging Koning Willem-Alexander der Nederlanden, Nederland en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.