Prins Rahim Aga Khan en Kendra Spears zijn verloofd

De verloving tussen Prins Rahim Aga Khan, de oudste zoon van Z.H. de Aga Khan, en Kendra Spears werd op 26 april 2013 aangekondigd.  Officiële foto’s van het verloofde paar kunt u HIER vinden.

De volgende verklaring werd afgegeven.

Aiglemont, Frankrijk, 26 april 2013 – Zijne Hoogheid de Aga Khan kondigde vandaag de verloving van zijn oudste zoon, Prins Rahim Aga Khan, en mevrouw Kendra Spears van Seattle, Washington, de Verenigde Staten, aan.

De Aga Khan, die de spirituele leider [ofwel de Imam] van de wereldwijde gemeenschap van de sjiitische Ismaili moslims, zei dat hij verheugd was om de verloving aan te kondigen.

Prins Rahim Aga Khan heeft een Bachelor van Brown University en een executive management diploma van de Navarra Business School in Barcelona, Spanje. Hij is betrokken bij instanties voor armoedebestrijding, met name microkrediet activiteiten, van het Aga Khan Development Network – één van de grootste private systemen van agentschappen ter bevordering van de sociale, culturele en economische ontwikkeling in Azië, Afrika en het Midden-Oosten.

Mevrouw Spears heeft een Bachelor in Sociologie van de Universiteit van Washington in Seattle, haar geboortestad. Ze heeft een sterke interesse in kunst en architectuur. Mevrouw Spears heeft een zeer succesvolle carrière als model gehad en heeft met veel van de meest prestigieuze modehuizen gewerkt.

Het paar zal trouwen in een islamitische ceremonie. De datum van het huwelijk is nog niet vastgesteld.

Bron: http://www.akdn.org

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overige Keizerlijke, Koninklijke, Prinselijke en (Groot)Hertogelijke Families, Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s