De Prins van Oranje inspecteert laatste erewacht op de Eikenhorst

Z.K.H. de Prins van Oranje heeft vandaag, 27 april 2013, voor de laatste keer op zijn verjaardag de erewacht van de Koninklijke Luchtmacht geïnspecteerd. De Koninklijke Luchtmacht stelt traditiegetrouw op de verjaardag van de Prins van Oranje een erewacht op bij zijn woonhuis. Vanwege de inhuldiging wordt deze traditie dit jaar, na 32 inspecties, afgesloten.

De erewacht bestond uit een peloton bewakingspersoneel van het 640 squadron van vliegbasis Volkel, voor de inspectie opgesteld op het voorplein van de Eikenhorst, en twee luchtmachtmilitairen de gehele dag aan het begin van de oprijlaan. De commandant van vliegbasis Volkel, kolonel Peter Tankink, was hierbij aanwezig. Na de inspectie overhandigde majoor Carlo Mekes, commandant van het 640 squadron, aan de Prins van Oranje namens het squadron een cheque met een bedrag dat ten goede komt aan het Oranje Fonds.

HQ foto:
imagebam.com

Bron: RVD

Dit bericht werd geplaatst in Abdicatie Koningin Beatrix der Nederlanden en inhuldiging Koning Willem-Alexander der Nederlanden, Nederland en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.