Winter fotomomenten aangekondigd – februari 2013

Het Deense Koninklijk Hof heeft aangekondigd dat er een fotomoment met HH.KK.HH. Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary van Denemarken en hun kinderen, Z.K.H. Prins Christian, H.K.H. Prinses Isabella, Z.K.H. Prins Vincent en H.K.H. Prinses Josephine van Denemarken, zal plaatsvinden op 10 februari 2013 om 09.30 uur nabij Restaurant Carrefour in Verbier, Zwitserland.

Het Deense Koninklijk Hof heeft ook aangekondigd dat een fotomoment met HH.KK.HH. Prins Joachim en Prinses Marie van Denemarken en hun kinderen, Z.H. Prins Henrik en H.H. Prinses Athena van Denemarken, zal plaatsvinden op 13 februari 2013 om 12.30 uur in het Col de Bretaye skigebied in Villars, Zwitserland. Het is onduidelijk of de oudere zoons van Prins Joachim, [en zijn voormalige echtgenote, H.E. Gravin Alexandra van Frederiksborg] Z.H. Prins Nikolai en Z.H. Prins Felix van Denemarken,  aanwezig zijn.

Eerder was al bekendgemaakt dat het fotomoment met H.M. Koningin Beatrix der Nederlanden en HH.KK.HH. de Prins van Oranje en Prinses Máxima der Nederlanden met hun kinderen, H.K.H. Prinses Amalia, H.K.H. Prinses Alexia en H.K.H. Prinses Ariane der Nederlanden, zal plaatsvinden op 18 februari 2013  in lech. H.K.H. Prinses Mabel van Oranje-Nassau en haar dochters, Gravin Luana en Gravin Zaria van Oranje-Nassau verblijven dan ook in Lech, maar nemen niet deel aan het fotomoment. Het is nog onduidelijk of het gezin van HH.KK.HH. Prins Constantijn en Prinses Laurentienn der Nederlanden ook aanwezig zullen zijn in Lech en eventueel bij het fotomoment.

Dit bericht werd geplaatst in Denemarken, Nederland en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.