Huwelijk G&S: Menu galadiner

Het menu voor de galadiner t.g.v.van het huwelijk van HH.KK.HH. Erfgroothertog Guillaume en Prinses Stéphanie van Luxemburg, geboren Gravin van Lannoy, is vrijgegeven.

Wilde zeebaars cannelloni en langoustine tartaar
Oyster en Osetra Kaviaar vinaigrette

***

Duivenborst gevuld met escalope de foie gras in groene kool papillote
Gekonfijte dij met jus
Knolselderijmousseline en gekonfijte kastanjes

***

Bol van zwarte chocolade Poire Belle-Helène stijl overgoten met warme chocoladesaus

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Huwelijk Erfgroothertog Guillaume van Luxemburg en Gravin Stéphanie van Lannoy, Luxemburg en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s