Huwelijk G&S: Bruidsjurk en kleding bruidsmeisjes en bruidskinderen + haar en make-up Bruid, moeder van bruidegom en bruidsmeisjes

De ontwerper van de trouwjurk van de nieuwe H.K.H. Erfgroothertogin Stéphanie van Luxemburg, geboren Gravin van Lannoy, is Elie Saab.

De jurk vereiste 3200 uur werk en 700 uren borduren. Onder de producten gebruikt, op 50 meter van Chantilly kant, 40 meter van de kant van Calais, op 30 meter van satijn organza, 70 meter tule, crêpe zijden voering, 15 meter van zijde tule voor de sluier, 200 strengen transparant – verschillende kwaliteiten en grootte – meer dan 80.000 verschillende transparante kristallen, 50.000 kralen, en meer dan 10.000 meter zilveren borduurgaren. De dress 2,50 meter gemeten met een tweede sleep vanaf de taille met de lengte van 4,50 meter. De sluier meet 5 meter en de rok had 12 lagen.

De bruidsmeisjes en bruidskinderen dragen kleding van Nathan.

Het haar van de bruid werd gedaan door Tom Marcineau van Maison CARITA-Parijs, terwijl haar make-up werd gedaan door Bouzouk, een make-up artiest uit België.

Het haar van H.K.H. Groothertogin Maria Theresa van Luxemburg, H.K.H. Prinses Alexandra van Luxemburg, Antonia Hamilton en de jongere bruidsmeisjes werd ook gedaan door Tom Marcineau, terwijl andere familieleden hadden hun haar hebben laten doen door Salons Alexandre de Paris, Decreton (Metz), en door de Luxemburgse kapper Jeanne en Dessange.

De make-up van H.K.H. Groothertogin Maria Theresa van Luxemburg, H.K.H. Prinses Alexandra van Luxemburg, Antonia Hamilton en de jongere bruidsmeisjes werd ook gedaan door Tom Marcineau van Maison CARITA-Parijs, terwijl andere familieleden hadden hun make-up hebben latend oen door Decreton (Metz) en Dessange.

Dit bericht werd geplaatst in Huwelijk Erfgroothertog Guillaume van Luxemburg en Gravin Stéphanie van Lannoy, Luxemburg en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.