Bruiloft G&S: Bloemstukken

Informatie over de bloemstukken voor het kerkelijk huwelijk van HH.KK.HH. Erfgroothertog Guillaume en Erfgroothertogin Stéphanie van Luxemburg, geboren Gravin van Lannoy.

De Service Jardin & Park van het kasteel van Colmarg-Berg, onder leiding van Pol Damé, is belast met de coördinatie en uitvoering van de decoraties en bloemstukken. Het team van de Groothertogelijk Hof kreeg versterking van Alain Feltes met zijn team, een paar Luxemburg bloemisten, en twee klassen van de ‘Bloemist’ sectie van het Lycee agricole d ‘Ettelbruck. In totaal bestaat het team uit 26 mensen.

De decoratie van de kathedraal duurt 6 volle dagen, voor het plaatsen van 3.000 rozen, 500 groene planten en andere bloemen in bloemstukken voor de ceremonie in de kerk. Uit respect voor het milieu en de principes van eerlijke handel, waren alle bloemen afkomstig van het label ‘Transfair’.

Dit bericht werd geplaatst in Huwelijk Erfgroothertog Guillaume van Luxemburg en Gravin Stéphanie van Lannoy, Luxemburg en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.