Prins Georg Friedrich van Pruisen en Prinses Sophie van Isenburg kondigen trouwdatum aan

Z.K.&K.H. Prins Georg Friedrich van Pruisen en H.D.H. Prinses Sophie van Isenburg hebben hun trouwdatum aangekonigt. Het paar trouwt op 27 augustus 2011 in de Friedenskirche in Potsdam.

Er worden ongeveer 700 gasten verwacht en op de vooravond van hun huwelijk wordt het jaarlijkse concert ten behoeve van de “Prinses Kira van Pruisen Stichting” gehouden.

De Prins is het hoofd van het Keizerlijk Huis van Duitsland en het Koninklijk Huis van Pruisen.

Prins Georg Friedrich is de zoon van Z.K.&K.H. de oveleden Prins Louis Ferdinand en zijn vrouw, geboren Gravin Donata van Castell-Rüdenhausen. Het echtpaar heeft ook een dochter, H.K.H. Prinses Cornelie-Cecile. Prinses Donata trouwde later met Z.H. Hertog Friedrich August van Oldenburg als zijn tweede vrouw.

Prinses Sophie is de dochter van Z.D.H. Vorst Franz Alexander van Isenburg en zijn vrouw, geboren Gravin Christine van Saurma, Freiin von und zu der Jeltsch. Naast Prinses Sophie, heeft het echtpaar  twee zonen, Z.D.H. Erfprins Alexander en Z.D.H. Prins Viktor, en twee dochters, H.K.&K.H. Aartshertogin Katherina van Oostenrijk, die is getrouwd met Z.K.&K.H. Aartshertog Martin van Oostenrijk en ze hebben 3 kinderen, Z.K.&K.H Aartshertog Bartholomäus, Z.K.&K.H Aartshertog Emmanuel en H.K.&K.H Aartshertogin Helene van Oostenrijk, en H.D.H. Vorstin Isabella van Wied, die getrouwd is met Z.D.H. Vorst Carl van Wied en ze hebben 3 kinderen, Z.D.H. Erfprins Maximiliaan, Z.D.H. Prins Friedrich en H.D.H. Prinses Isabella van Wied.

Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Huwelijk Prins Georg Friedrich van Pruisen en Prinses Sophie van Isenburg en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.