Doop Pieter van Vollenhoven – 20 september 2009

Vandaag, 20 september 2009, is Pieter Anton Maurits Erik van Vollenhoven gedoopt in de kapel van Paleis Het Loo Nationaal Museum in Apeldoorn.

Pieter is de zoon van HH.HH. Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita van Oranje-Nassau, van Vollenhoven. Het Prinselijk paar heeft ook een dochter, Emma van Vollenhoven.

Ds. E.C. Roos, predikant te Den Haag, ging voor in de dienst. De overdenking werd verzorgd door Ds. H. Leegte, Doopsgezind predikant te Amsterdam. Ouderling van dienst was mevrouw R. Luyten-Bokhorst.

De peetouders van Pieter zijn prof. mr. Pieter van Vollenhoven, Z.H. Prins Maurits van Oranje-Nassau, van Vollenhoven, Jonkvrouw Anouk van Doorn en Sandra Chollet.

Gastenlijst:
* HH.HH. Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita van Oranje-Nassau, van Vollenhoven, en hun kinderen, Emma en Pieter van Vollenhoven.
* H.K.H. Prinses Margriet der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe-Biesterfield, en prof. mr. Pieter van Vollenhoven.
* HH.KK.HH. Prins Constantijn en Prinses Laurentien der Nederlanden, Prins en Prinses van Oranje-Nassau, Jonkheer en mevrouw van Amsberg, en hun kinderen, Hooggeboren Vrouwe, Gravin Eloise van Oranje-Nassau, Jonkvrouw van Amsberg, Hooggeboren Heer, Graaf Claus-Casimir van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg, Hooggeboren Vrouwe, Gravin Leonore van Oranje-Nassau, Jonkvrouw van Amsberg.
* Z.K.H. Prins Carlos van Bourbon-Parma, de Prins van Piacenza, Hertog van Madrid, en Annemarie Gualtherie van Weezeland.
* Z.K.H. Prins Jaime van Bourbon-Parma, Hertog van San Jaime, Graaf van Bardi.
* H.K.H. Prinses Margarita van Bourbon-Parma, Gravin van Colorno, en Tjalling ten Cate, en hun dochter, Julia ten Cate.
* H.K.H. Prinses Maria Carolina Christina van Bourbon-Parma, Hertogin van Guernica, Markiezin van Sala.
* HH.HH. Prins Maurits en Prinses Marilène van Oranje-Nassau, van Vollenhoven, en hun kinderen, Anna, Lucas en Felica van Lippe-Biesterfield van Vollenhoven.
* HH.HH. Prins Bernhard en Prinses Annette van Oranje-Nassau, van Vollenhoven, met hun kinderen, Isabella, Samuel en Benjamin van Vollenhoven..
* HH.HH. Prins Floris en Prinses Aimée van Oranje-Nassau, van Vollenhoven, met hun dochters, Magali en Eliane van Vollenhoven.

2 HQ foto’s:
 

Bron foto’s: http://www.koninklijkhuis.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nederland en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op Doop Pieter van Vollenhoven – 20 september 2009

 1. joanne zegt:

  wat een super schattige foto’s! een heel mooi meisje!

 2. Lydia zegt:

  Wat een schattig meisje!

 3. Barber zegt:

  Wie was de vriendin van prins Jaime? Hijliep naast zijn zuster Caroline volgens mij!!!Carlos was wel met zijn vriendin!!

 4. Josette zegt:

  Dat was een foutje. Bedankt voor het melden. Prins Jaime liep inderdaad naast zijn zus. Prinses Maria Caroline stond er al bij.

  Gr. Josette

 5. Francine zegt:

  Wat leuk zeg, al deze foto’s! En wat leuk dat er zoveel leden van de KF bij waren! Súper! De meesten zagen er ook leuk uit! Aimée vond ik deze keer niet zo, ze had een beetje een kort jurkje aan! En Mabel en de kinderen vond ik er niet leuk uitzien, een beetje tuttig!

 6. Lydia zegt:

  Wel leuk dat ze maar liefst 3 foto’s hebben vrijgegeven. Echt lief, al die royalkindjes om het ‘doopvont’ heen. 🙂 Wat is Emma al groot geworden zeg, leuk meisje! 🙂

 7. Julia zegt:

  Inderdaad leuk dat er 3 zijn vrijgegeven, maar ik zie er maar 2 op de site van het koninklijk huis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s